День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у Харківській  області

 Щороку в третю неділю березня ми відзначаємо своє професійне свято.

У 2020 році Харківська обласна організація Профспілки за участю голів первинних профспілкових організацій КП «Харківські теплові мережі» та КП  «Харківводоканал»  організувала та провела 29 лютого 2020 року в Будинку культури  ТЕЦ-3 міста Харкова обласний галузевий огляд колективів художньої самодіяльності. Вже стало традицією, що це свято було присвячене відзначенню  Дня День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

 Зауважимо, що значних результатів вдалося досягти тим колективам,  в яких системно і якісно займаються питання культурно-масової роботи. Керівники підприємств спільно  з головами профспілкових організацій велику увагу приділяють  розвитку самодіяльності, збереження традицій, популяризації національної культури, відкриттю і підтримці  талановитих і творчих спілчан, обміну досвідом щодо цієї роботи.

 

Згідно підсумків огляду, понад сто чоловік були нагороджені  грамотами і  подяками за активну участь  у галузевому заході.  Такі огляди дійсно об’єднують колективи, дарують  радість та святковий настрій, оскільки не  єдиною роботою повинна жити людина.

         Це важливе свято для наший спілчан, адже від їхньої щоденної праці напряму залежить благополуччя кожного громадина у своєму домі, на своїй вулиці, в своєму місті і в державі в цілому. Нам є чим пишатись, тому почесними грамотами  Об’єднання профспілок Харківської області , ЦК галузевої  Профспілки з нагоди цього свята були нагороджені найкращі працівники, члени Профспілки.

Зазначимо, що фото і відеоряд з привітаннями від голови Харківської обласної організації Профспілки було продемонстроване  на місцевому телеканалі АТВК.

Також Харківська міська рада 12 березня поточного року  влаштувала урочистий  прийом з приводу  нашого свята, на якому  звучали привітання від  заступника Харківського голови  з питань житлово-комунального господарства Андрія Руденка та голови Харківської обласної організації Профспілки Лариси Успенської. Представникам комунальних підприємств були  вручені Почесні грамоти Харківської міської ради і виконкому, Подяки міського Голови. Серед нагороджених – двірники, водії, слюсарі,  механіки, інженери, бухгалтери – співробітники комунальних підприємств «Житлокомсервіс», «Комплекс по вивозу побутових відходів», «Харківспецбуд»,  «Харківблагоустрій», «Центр  поводження з тваринами», «Інженерні мережі», «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» та інші.