V Пленум Житомирського обласного комітету  Профспілки

4 березня 2020 року відбувся V Пленум Житомирського обласного комітету Профспілки громадського обслуговування.

Основним питанням порядку денного Пленуму було питання : « Про загрози проекту Закону про працю та діяльність профспілок усіх рівнів проти  його прийняття».

   В своїй доповіді голова обласного комітету Тетяна Корець детально розповіла про зміни, які пропонуються новим законом та загрози, які вони несуть працівникам. Також  в хронологічному порядку було висвітлено протестні дії профспілок щодо недопущення прийняття цього законопроекту та роздано агітаційні  матеріали  ФПУ учасникам Пленуму. 

   Питання змін до трудового законодавства дуже зацікавило і викликало стурбованість членів обкому Профспілки. Вони взяли активну участь у обговоренні і висловили свої вимоги про неприпустимість прийняття Закону про працю в зверненні до депутатів від житомирської області.

   Також проведено роз’яснення про підписання Петиції про відкликання Закону про працю. 

   Також членами обкому  Профспілки взято до відома інформацію про роботу  Житомирського обласного комітету  Профспілки за період з травня 2019 року по березень 2020 року.

   Пленум обкому Профспілки затвердив звіт про виконання профспілкового бюджету за 2019 рік та проект бюджету на 2020 рік.

    Працівники  Обкому  Профспілки  привітали присутніх з наступаючими святами: Міжнародним жіночим днем та Днем працівників житлово-комунального господарства.