Розширене засідання президії  Дніпропетровської обласної організації Профспілки.

 04 лютого 2020 року  відбулося розширене засідання президії Дніпропетровської обласної організації Профспілки, на якому були підведені  підсумки галузевих оглядів за 4 квартал  2019 року і за рік в цілому.

Також на президії було розглянуте питання "Про участь обласної профорганізації в протестних заходах щодо захисту прав і інтересів членів Профспілки".

Голова обкому Профспілки Анастасія Демідова розповіла присутнім про  роботу, проведену обкомом, міськомами Профспілки, профкомами підприємств.

Голова міському м. Кривого Рогу О. Родь доповів про Акцію протесту, яка відбулася  15 січня поточного року у м. Києві  та про Всеукраїнське профспілкове Віче, в засіданні якого  16 січня брала  участь делегація криворожан.

Спеціалісти Дніпропетровської обласної організації   Профспілки та Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації доповіли про підсумки роботи профспілкового активу з виконання Закону України "Про охорону праці" за 4 квартал і 2019 рік.

На президії розглядались питання: "Про прибуткову частину профспілкового бюджету і правильного використання  профбюджету за 2019 рік.", "Про підсумки аналізу статистичної звітності міськкомів, профкомів за 2019 рік."   

Президія  також заслухала директорів дитячих оздоровниць, які знаходяться на балансі обкому Профспілки, про проведену роботу з укладання договорів на оздоровлення дітей влітку 2020 року станом на 1 лютого 2020 року.

З усіх питань порядку денного одноголосно були прийняті відповідні постанови.