24 грудня 2019 року голова Рівненської  обласної організації Профспілки Уляна  Стрілець взяла участь  в урочистостях КП “Рівнеелектроавтотранс” з нагоди 45-річного ювілею   з Дня відкриття тролейбусного руху в  м. Рівне.

На святі також  були присутні заступник міського голови С. Васильчук, секретар міської ради С. Паладійчук та начальник Управління транспорту і зв’язку В. Пилипчук.

Запрошені гості щиросердно привітали всіх працівників та ветеранів «Рівнеелектроавтотрансу» з ювілейною датою та відзначили найкращих тролейбусників грамотами,  подяками та грошовими винагородами.

     

 

 

 

 

Колектив учасників художньої самодіяльності, на чолі з головою профкому В. Кушнірук,  організували та провели урочистий  святковий концерт, який подарував кожному присутньому у залі   радість та хороший настрій.

     В цей день, вулицями міста курсував  історичний тролейбус №001, в тому ж первинному вигляді, з водієм і кондуктором у формі 70-х років. Тож всі бажаючі мали змогу здійснити  історичні екскурсійні поїздки по тролейбусних маршрутах м. Рівне.