Криворізький міський комітет Профспілки протягом  вісімнадцяти років  організовує і проводить щорічну Спартакіаду серед працівників житлово-комунальних підприємств, яка присвячується галузевому професійному святу.

Звичайно, сама Спартакіада відбувається  після проведення спортивних змагань у первинних профспілкових  організаціях, визначає найкращих, стає своєрідним фінальним святом, якому передує серйозна і відповідальна підготовка.

На комунальних підприємствах «Швидкісний трамвай», «Кривбасводоканал», «Міський тролейбус» (директори підприємств Якуненко Є. В., Маркін С. Ю, Приходько О. Я. голови профкомів Клочко Н. С., Квач В. В., Фляга С. В.) профкомами  було придбано  спортивний інвентар, тренажери, спортивна форма, адже тут регулярно проводяться спортивні змагання серед працівників у підрозділах підприємств. За результатами цих змагань формуються команди для участі у міській галузевій Спартакіаді.

Неодноразово переможцями та призерами змагань у командному заліку ставали представники  згаданих підприємств, що є показником активної  роботи профкомів з розвитку спортивного руху та залученню  спілчан до активного і здорового способу життя.  Ось і цього року у січні-лютому проводилася вже вісімнадцята Спартакіада. Перше місце у командному заліку посіли спортсмени комунального підприємства «Швидкісний трамвай», друге – представники  комунального підприємства «Криворіжтепломережа» (які нещодавно почали брати участь у змаганнях, але завдяки активній роботі голови первинної організації Петренко Ю. Ф.  змогли показати достойний результат). Третє місце посіли спортсмени комунального підприємства «Кривбасводоканал».

Наголосимо, що за підсумками галузевої Спартакіади формується збірна команда міського комітету для участі у Спартакіаді серед промислових підприємств  та галузевих профспілок міста, яку проводить Криворізька міська рада фізкультурно-спортивного товариства «Україна.

І ось за підсумками участі спортсменів нашої міської організації у змаганнях з шахів, шашок, дартсу, настільного тенісу, волейболу та мініфутболу  - ми вибороли   перше місце у командному заліку!

Вважаємо, що гарні традиції, які складалися  і формувалися  протягом десятиліть, треба шанувати, зберігати і розвивати.

Так, є багато негативних моментів на підприємствах галузі, у країні в цілому, але молоді і ветеранам підприємств потрібно мати можливість проявляти свої здібності і в спортивних баталіях. Адже спорт об’єднує та дарує багато позитивних емоцій.

(на знімках – команда КП «Кривбасводоканалу»- переможці у змаганнях з волейболу та бронзові призери у змаганнях з мініфутболу).