06 листопада 2019 року Хмельницькою обласною організацією Профспілки організовано і  проведено Круглий стіл темою якого стало питання підготовки та проходження опалювального сезону 2019-2020рр..

В заходів взяли участь керівники та бухгалтери теплопостачальних підприємств Хмельницької області.

Під час роботи Круглого столу були обговорені та узагальнені проблемні питання з якими стикаються теплопостачальні підприємства області.

Особливу увагу акцентували на питаннях, вирішення яких можливе лише за сприяння центральних органів виконавчої влади; внесення змін у законодавчу базу; відшкодування накопиченої протягом останніх років різниці в тарифах для населення та бюджетних установ.

За результатами Круглого столу, обласна організація Профспілки підготувала ряд звернень до органів виконавчої влади з питань діяльності підприємств комунальної теплоенергетики.

Також, учасники мали можливість  відвідати котельню МКП «Хмельницьктеплокомуненерго»  на вул. Водопровідній,48   та ознайомились з її роботою.

Зауважимо, що цю  котельню було модернізовано цього року:  зокрема, встановили нове обладнання, сучасні енергоощадні котли та систему хімічного очищення води, підключено комп’ютерну систему автоматизованого управління.

Профспілка виступила своєрідним майданчиком для обговорення, обміну досвідом щодо вирішення питань, роботи зі споживачами, профільним міністерством та газопостачальними компаніями.

 Інспектор праці  А. Лисюк