Львівська обласна організація Профспілки працівників житлово-комунального господарства,  місцевої промисловості та побутового обслуговування населення  23 жовтня 2019 року провела   засідання Ради профспілок  галузі  з наступним порядком денним:

 

 

 

 

  1. Про виконання Територіальної угоди у сфері охорони праці та здоров’я, умов праці та відпочинку, охорони навколишнього середовища.
  2. Про проведення звітно-виборчих конференцій.
  3. Організаційні питання.

По першому питанню виступив завідувач сектором з організаційної роботи та охорони праці Юрій Оприск.  Його виступ доповнив головний інспектор праці  Об’єднання профспілок Львівщини  Богдан Вінницький та голова обласної організації Богдан Козло. 

 Окрім того, виступив заступник директора з забезпечення виробничої діяльності та охорони праці Львівського міського комунального підприємства «Львівводоканал»   Юрій Свізінський, який  поділився досвідом роботи з охорони праці на своєму підприємстві та розповів про співпрацю з профспілковою організацією.

З усіх питань порядку денного ухвалені відповідні постанови.

Разом з тим,   Голова  Львівської обласної організації Богдан Козло проінформував присутніх, що у зв’язку із закінченням терміну повноваження виборних органів, необхідно 3 червня 2020 року провести звітно-виборну конференцію Львівської обласної організації Профспілки.

На засіданні Ради  було затверджено норми представництва делегатів від первинних і об’єднаних профорганізацій на конференцію.

Також, цього ж дня було проведено семінар-навчання з проблемних питань діяльності профспілок.