23 жовтня 2019 року відбулося засідання Президії  Полтавської обласної організації Профспілки працівників житлово-комунального   господарства, місцевої  промисловості, побутового   обслуговування населення.

Відповідно до Порядку денного, члени Президії розглянули наступні  питання:

Про  готовність   підприємств  і організацій галузей  до роботи в осінньо - зимовий  період 2019-2020 роки. З доповіддю по цьому питанню виступив Латиш П.М. -  Голова Полтавської обласної організації Профспілки.

З підсумками  роботи  профспілкових організацій  по оздоровленню  членів галузевої профспілки та їх  дітей в 2019 році  ознайомила присутніх  Кириченко О.М. - головний бухгалтер Полтавської обласної організації Профспілки.

Третім питанням був розгляд і затвердження  зведеного плану заходів  з підготовки та проведення звітно- виборної кампанії у  обласній організації Профспілки в 2019-2020 рр.  Голова обласної організації окремо наголосив на важливості цього питання. Після  детального обговорення, було прийняте рішення, запланувати проведення  21-ої  Конференції  Полтавської обласної організації Профспілки  на  другу декаду травня 2020 року.

Також на Президії була розглянута ще ціла низка актуальних  питань.

З усіх питань порядку денного ухвалені відповідні постанови.