З 02 по 06 жовтня поточного року в с. Шаян Закарпатської області, відповідно до  плану роботи, Київська обласна організація Профспілки організувала і провела   п’ятиденний виїзний семінар-навчання для голів та профактиву первинних організацій області.

До участі у семінарі був запрошений Зелінський І.І – голова Закарпатської обласної організації Профспілки, який поділився досвідом роботи.

Заняття, в першу чергу, були спрямовані  на вдосконалення та модернізацію профспілкової роботи щодо виконання  основних функцій та завдань, зважаючи на виклики часу.

До уваги учасників семінару було запропоновано ряд лекцій на тему: «Діяльність профспілкових організацій щодо оздоровлення членів профспілки та їх дітей» та «Створення ефективної профспілкової команди. Прийняття рішень в колективі». Окремо  розглянули питання організації та ведення культурно-масової роботи  профспілковими  активістами.

 В рамках семінару, учасники  завітали до Комунального  підприємства «Хуст-водоканал», де їх зустрів директор підприємства Любий Ігор Володимирович, який провів екскурсію підприємством. В ході цієї зустрічі обговорили питання роботи підприємства, досягнення та нагальні проблеми.  Окрему  увагу приділили  важливості ролі профспілкової організації  щодо вирішення  нагальних питань працівників та в соціальному діалозі з роботодавцем.

Перебуваючи  на мальовничій Хустщині,  голови первинних профспілкових  організацій ознайомились з історичними місцями Закарпаття.

Семінар пройшов на високому рівні і дав поштовх ідеям та планам щодо їх реалізації.

Київська обласна організація Профспілки від імені всіх учасників заходу дякує Закарпатській обласній організації Профспілки за допомогу в організації семінару і виступає з пропозицією щодо організації в наступному році спільного навчання.