Щорічна спартакіада серед працівників КП «Кривбасводоканал»

 Працівники комунального підприємства «Кривбасводоканал» вчергове довели, що вміють не тільки добре працювати, а й активно відпочивати.

20 вересня 2019 року з ініціативи профспілкового комітету та керівника підприємства на власній базі відпочинку «Теремок» відбулася ІІІ щорічна спартакіада працівників підприємства.

Під час урочистого відкриття, учасників та вболівальників, привітав голова профкому Віталій Квач та судді змагань.

Запаливши символічний олімпійський вогонь було дано старт змаганням у дев’яти видах спорту серед яких: парковий волейбол, пляжний футбол, теніс настільний, більярд, гирі, дартс, доміно, шашки та шахи.

В цьогорічних змаганнях взяло участь майже 150 працівників підприємства.

Чоловіки та жінки змагалися у настільному тенісі та гирьового спорті окремо один від одного.

Перші місця у настільному тенісі вибороли провідний інженер відділу геоінформаційних систем Зворська Анастасія та інспектор інспекції з контролю приєднання до комунальних мереж населення міста Демидов Дмитро.

Своєрідним досягненням та рекордом змагань став результат Хрустальової Анастасії, техніка інспекції промислового водовідведення, яка підняла восьми кілограмову гирю 277 разів!

 

Серед чоловіків, сильнішим виявився слюсар аварійно-відновлювальних робіт Мосєнцов Максим, який підняв двадцяти чотири кілограмову гирю 72 рази.  У пляжному футболі кращою стала команда Управління, працівники Покровського цеху та Радушанського водопровідного комплексу зайняли відповідно друге і третє місця.

Цікавою та напруженою була фінальна гра за перше та друге місця у парковому волейболі, обидві команди були рівними у своїх силах, але вдача посміхнулася команді в якій були Пісний Ігор, Довбань Віктор, Корютченко Ірина,  Квач Віталій.

У шахах беззаперечним лідером, як і у попередні роки, став машиніст насосних установок Філінов Анатолій.

Першість у шашках виборов водій автотранспортних засобів Бец Михайло.

Майстер мереж водовідведення Іванов Станіслав отримав золото у більярді.

У доміно сильнішими за інших став тандем слюсарів аварійно-відновлювальних робіт Богуша Григорія та Яковенко Віктора.

Влучнішим у дартсі виявився енергетик Муравик Вадим.

За підсумками спартакіади, від первинної профспілкової організації КП «Кривбасводоканал», 57 переможців у різних видах спорту отримали медалі, грамоти та грошові заохочення.

Підводячи підсумки спартакіади, можна дійти висновку, що незважаючи на дефіцит кадрів на підприємствах житлово-комунального господарства, керівник та профспілковий комітет комунального підприємства «Кривбасводоканал» паралельно  з виконанням своїх статутних завдань не послаблюють напрямок розвитку спортивної роботи та пропаганди здорового способу життя серед працівників.