16 вересня 2019 року відбувся міжобласний галузевий семінар між Харківською та Донецькою обласними організаціями Профспілки.

 На звернення колег з  Донецької обласної організації Профспілки  щодо бажання провести спільний семінар для обміну досвідом профспілкової роботи по нагальним питанням оперативно  відреагувала Голова Харківської обласної організації Профспілки Успенська Л.Г  і за участю працівників обкому  була підготована цікава, насичена  та різноманітна програма заходу.

Порядок денний включав питання  організаційної роботи, діловодства в первинних профспілкових  організаціях, проведення звітно-виборної кампанії, змін  в трудовому законодавстві України, новацій  у порядку реєстрації колективних договорів та щодо нового Порядку проведення перевірок з праці, охорони праці, застосування Галузевої угоди в колективних договорах та змін та доповнень до Галузевої угоди.

 Семінар проходив у форматі круглого столу із залученням мультимедійного проектору та демонстрацією  слайдів.

Присутнім на семінарі головам профкомів КП «Маріупольтепломережі». КП «Маріупольводоканалу, КП «Маріупользеленбуд», КП «Маріупольавтодору» та профактиву  інших комунальних підприємств були надані методичні матеріали та інформаційна література. Відбулась жвава дискусія та обмін досвідом з  профспілкової роботи профактиву галузі із соціальними партнерами та роботодавцями Маріупольського району Донецької області та Харківщини.