Веселі старти!

21 серпня 2019 року Миколаївська обласна організація Профспілки спільно з обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Україна» провела спортивно-масові змагання «Веселі старти». 

Змагання були присвячені Дню незалежності України, початку навчального року і Дню фізичної культури та  спорту України, і провели їх  провели для сімей працівників житлово-комунального господарства, які відпочивали на березі Чорного моря в с. Рибаківка. 

 У «Веселих стартах» взяли участь 15 команд, які представляли 9 підприємств галузі: КЖЕП ММР «Зоря», КП «ММБТІ», МКП «Миколаївводоканал», ЖКП ММР «Бриз», КП «ЕЛУ автодоріг», КП «Миколаївкомунтранс», КП ММР «Миколаївська ритуальна служба», КП «Служба комунального господарства» м. Южноукраїнськ, КП ГДМБ.   

У  складі кожної команди по 2 представника родини – 1 дорослий та 1 дитина віком від 5 до 12 років. В результаті наполегливої боротьби призові місця розподілились наступним чином:

Серед команд з дітьми віком від 5 до 8 років:

І місце   -   команда сім'ї  Сербових (Вероніка, 8 років) з КЖЕП ММР «Зоря».

ІІ місце  -  команда сім'ї  Гоц (Назар, 8 років) з ЖКП ММР «Бриз».

ІІІ місце -  команда сім'ї Гурових (Ілля, 8 років) з КП «ММБТІ».

 Серед команд з дітьми віком від 9 до 12 років:

І місце    -  команда сім'ї Чумак (Христина, 10 років), представники КП ММР «Миколаївська ритуальна служба».

ІІ місце   - команда сім'ї Нічипорук (Богдан, 9 років) з МКП «Миколаївводоканал».

ІІІ місце -  команда сім'ї Харлан (Аліна, 10 років) з КП «ЕЛУ автодоріг».

            Голова облорганізації профспілки Світлана Начинова усім учасникам «Веселих стартів» вручила подарунки та солодкі призі, а переможцям – грамоти та грошові винагороди.  Всі отримали заряд бадьорості і зміцнили здоров’я, що і було основною метою організаторів спортивного свята.