ПРОФЕСІЙНА СПІЛКА  ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО

ГОСПОДАРСТВА, МІСЦЕВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ,  ПОБУТОВОГО

ОБСЛУГОВУВАННЯ  НАСЕЛЕННЯ  УКРАЇНИ

ЦЕНТРАЛЬНИЙ  КОМІТЕТ

ПРЕЗИДІЯ

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          П  О  С  Т  А  Н  О  В  А

10.10.2019  р.                     м. Миргород, Полтавська обл.              № П - 16 - 2

Про підсумки роботи оздоровлення та

відпочинку дітей влітку 2019 р.

 

         Президія ЦК Профспілки України ПОСТАНОВЛЯЄ:

  1. Інформацію про підсумки роботи оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 р. взяти до відома (додається).     
  2. За активну участь і значний особистий внесок в організацію оздоровлення дітей і підлітків преміювати голів, заступників голів Центрального, обласних комітетів (рад), Київської міської галузевої організації профспілки при наявності коштів бюджетів відповідних профспілкових органів в межах посадового окладу.
  3. Рекомендувати керівництву ЦК Профспілки, обласних, Київської міської організації Профспілки відзначити роботу та вишукати можливості щодо матеріального та морального заохочення працівників апарату, виборних профспілкових органів та господарських працівників, які активно сприяли оздоровленню дітей і підлітків.
  4. Нагородити Почесною грамотою ЦК Профспілки України за активну участь і досягнення високих показників у Всеукраїнському огляді роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2019 року осіб, зазначених у додатку 2 (додається).
  5. Підтримати пропозиції територіальних організацій Профспілки щодо нагородження кращих профактивістів за підсумками Всеукраїнського огляду роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення й відпочинку дітей у 2019 році, розглянуті робочою комісією, та підготувати відповідне клопотання до Федерації профспілок України.
  6. Рекомендувати територіальним організаціям Профспілки за підсумками оздоровчого сезону 2019 року розробити та здійснити заходи, спрямовані на своєчасну підготовку та  якісне проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2020 році.
  7. Затвердити показники участі у Всеукраїнському огляді роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення й відпочинку дітей у 2019 році (додаток 1 ), який проводить ФПУ.

 

Голова ЦК Профспілки                                       О.І.Романюк 

 

 

 

 

 

ІНФОРМАЦІЯ

про підсумки  роботи оздоровлення  та відпочинку дітей

влітку 2019 року

    Не дивлячись на нинішні надзвичайно складні  соціально-економічні умови, робота з оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків залишається  одним із основних пріоритетів діяльності у більшості територіальних організацій Профспілки.

    У 2019 році на засіданнях президій територіальних організацій Профспілки, профспілкових  комітетів  та  представників  роботодавців  розглядалися  питання  щодо  підготовки  оздоровчих  закладів  до  літнього  сезону,  фінансування  зазначених  заходів та  встановлення  контролю  за  їх  виконанням.   Виборні органи доклали значних зусиль для забезпечення нормального відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2019 р.

 У відомчих оздоровчих закладах проведено поточні  роботи  з  ремонту  житлових  корпусів,  благоустрою  територій,  ремонту  та  заміні  необхідного  обладнання, меблів,  посуду, постільної білизни, здійснено профілактичні  роботи  на  водопровідних  мережах,  придбано  необхідний   інвентар, меблі  тощо.

 Усі наявні проблеми профкоми, міськкоми та обкоми Профспілки вирішували у тісній взаємодії з керівниками підприємств та місцевими органами влади.

   Всього на дитяче оздоровлення у 2019 році було спрямовано 74,5  млн.грн., у т.ч. підприємствами - 2,2 млн.грн., спонсорів - 2,6 млн.грн., місцевих бюджетів -  5,9 млн.грн; батьківський внесок склав - 17,1 млн. грн.

           Влітку поточного року оздоровлено більше  20,0 тис. дітей і підлітків. Крім оздоровлення в таборах діти членів Профспілки мали можливість відпочивати разом з батьками в галузевих відомчих санаторіях - профілакторіях, пансіонатах та облаштованих базах відпочинку.

         Дніпропетровський обком Профспілки, міськкоми Профспілки, господарські керівники і профкоми підприємств організували і виконали значний комплекс ремонтно-відновлюваних і організаційних заходів, які дозволили своєчасно і якісно підготувати матеріальну базу дитячих закладів, баз відпочинку і організовано провести оздоровчу кампанію працівників галузі і їх дітей.

           Приділяючи  увагу виховній, культурно - масовій роботі обком Профспілки організував підбір кадрів на конкурсній основі,  навчання директорів, начальників, старших вожатих, бухгалтерів оздоровчих закладів, забезпечив організовану відправку дітей до місць відпочинку комфортабельними автобусами.

           Для організації відпочинку дітей за  кожною оздоровницею були закріплені працівники апарату і члени президії обкому Профспілки.

           Як і в попередні роки, ця робота проводилась спільно з Департаментом ЖКГ, будівництва облдержадміністрації, господарськими керівниками підприємств.

           Значна робота щодо підготовки дитячих оздоровниць була проведена підприємствами: РКП «Комунальник» смт. Петриківка, КП «Теплоенерго» м. Дніпро, КП  «Міськсвітло», УПО «Луч» УТОС, Водоканал та тепломережа м. Кам’янського, Царичанське ВО ВКГ та іншими суб’єктами господарюваня.

         Суттєву допомогу в організації і відпочинку дітей надавали такожміськкоми Профспілки мм. Кривого Рогу, Кам’янського. 

          В усіх оздоровницях галузі діти отримували повноцінне, калорійне, якісне шестиразове харчування; значна увага приділялася їх духовному та культурному вихованню. У кожному оздоровчому закладі було організовано роботу від 10 до 15 гуртків  найрізноманітнішої спрямованості; працювали різноманітні секції, студії, клуби і об'єднання; проводились огляди, конкурси, фестивалі, змагання, спартакіади.

Велика увага приділялась національно-патріотичному вихованню дітей, діти брали  участь в тематичних заходах: «З Україною в серці», «Україна на карті Європи», «Українські вечорниці», «Привіт, наші батьки!», «Світ без війни».

         Підвищенню якості роботи серед дітей сприяв організований обкомом Профспілки огляд на кращого працівника дитячих оздоровниць в номінаціях: кращий вихователь, вожатий, медичний працівник тощо.

 Завдяки наявності власної соціальної сфери та внаслідок роботи, проведеної обкомом, міськкомами Профспілки, керівниками підприємств і профспілковими комітетами, за їх організаційною та фінансовою участю в 3-х закладах відпочинку галузі оздоровились більше, як 1000 дітей, в т.ч.  50 дітей незахищеної категорії за рахунок фінансування з місцевих бюджетів.

 З урахуванням галузевих баз відпочинку було оздоровлено понад 10 тис. дітей.

Підсумки оздоровчого сезону Дніпропетровський обком Профспілки підвів з профактивом та господарськими керівниками 6 вересня 2019 р. в смт. Затока Одеської області.

 Харківська обласна організація Профспілки особливу увагу приділяла оздоровчим закладам, які перебувають на балансі підприємств житлово-комунального господарства і здійснюють оздоровлення дітей працівників галузі.

 Це оздоровчі табори: ДУОО «Факел» і ЗУОВ «Ромашка», в яких були створені необхідні умови для повноцінного відпочинку дітей.

 Оздоровлення дітей проводилося з 10 червня по 26 серпня 2019 року в ЗУОВ «Ромашка» і з 11 червня по 27 серпня 2019 р. в ДУОО «Факел» тривалістю змін 18 днів. За цей час було оздоровлено 1547 дітей. З них 100 дітей з багатодітних сімей, діти - сироти, діти з інтернатів, діти учасників АТО(ООС), діти з інвалідністю.

 У таборах діти оздоровлювалися в протягом 4-х змін. Всі зміни були заповнені.

Деякі первинні профспілкові організації галузі для оздоровлення дітей членів Профспілки придбавали путівки в заміські оздоровчі установи інших відомств в Харківській області та за її межами. 

         У таборах для дітей був організований повноцінний відпочинок з відмінним збалансованим шестиразовим раціональним харчуванням.      

         Традиційно в кожному таборі оздоровчий сезон 2019 р.  було організовано за чотирма тематичними змінами. У ЗУОВ «Ромашка» кінологи з МНС проводили лекції із залученням службових собак із знешкодження злочинців.

        На території табору ЗУОВ «Ромашка» в цьому році працював гурток «Уроки англійської мови». Все навчання проходило у формі гри: спілкування, веселі вірші, цікаві конкурси та запальні пісні.

        Велика увага в таборах приділялася спортивно-масовій та фізкультурно-оздоровчій роботі з дітьми. Кожен табір мав свій гімн, традиційні пісні, прапори, емблеми. 

          Комісія з дитячого оздоровлення обласної організації Профспілки систематично виїжджали в табори, здійснювали контроль за виконанням законодавства про охорону праці.

          Як і попередніми роками відпочинок дітей в Одеській обласній організації Профспілки був організований на базі дитячих закладів відпочинку та оздоровлення – «Юний романтик» (філія «Інфоксводоканал») та «Мрія» (КП «Одесміськелектротранс»).

          Завдяки тісній співпраці господарників та профспілкових комітетів тут було оздоровлено 1077 дітей.  

         Діти під час відпочинку проживали в стаціонарних корпусах, дво- чотирьохмісних кімнатах. На кожному поверсі будівлі розташовані кімнати гігієни (умивальники, душові кабінки, туалети) окремо для хлопчиків і для дівчат. 

         Керівники та працівники закладів зробили все, щоб відпочинок дітей був безпечним та корисним. Протягом зміни дітям пропонувалась цікава розважальна програма: різні конкурси, ігри, спортивні заходи, вікторини, дискотеки. Проводились екскурсії і походи в театри, музеї, дельфінарій.

        В таборах було організовано п'ятиразове, збалансоване харчування. Діти щодня відпочивали і купалися в морі.

 Закарпатською обласною організацією Профспілки у дитячому оздоровчому закладі "Барвінок" за кошти Баварської общини з Німеччини   було організовано відпочинок 40 дітей з малозабезпечених сімей Перечинщини (меценат Іріс Трюбсветтер). Крім закарпатських школярів у «Барвінку» відпочили діти працівників Київської обласної організації Профспілки.

  За ініціативи обласної Профспілки за допомоги волонтера із США, штат Вірджінія, діти мали можливість вдосконалити свої знання з вивчення англійської мови.

Цікавою і різноманітною була культурно - дозвільна програма в таборі.          

Діти відвідали басейн «Буревісник», побували на екскурсії в місті Ужгороді, в оздоровчому комплексі «Воєводино» у Перечинському районі, відвідали Кресну дорогу у Перечині, жіночий монастир рівноапостольної Марії-Магдалини в селі Зарічево.

Запам’яталися дітям зустрічі з працівниками МНС та центру зайнятості у Перечині, інші заходи - ігри, конкурси краси, малювання, ліпка; щовечора проводилась дискотека тощо.

          В Чернівецькій обласній організації Профспілки ДЗОВ «Юність»         перед початком оздоровчого сезону, який після закінчення різних організаційних негараздів розпочався тільки після 10 липня 2019р., з об’єднаними територіальними громадами були укладені договори на послуги з оздоровлення дітей.

        Влітку 2019 року в ДЗОВ «Юність» оздоровились та відпочили діти з  Путильського, Вижницького, Глибоцького, Герцаївського, Кіцманського, Сокирянського, Новоселицького, Сторожинецького, Заставнівського районів,  мм. Новодністровськ, Чернівці .

        Вчасно були укладені договори з постачальниками продуктів харчування, та прийнято на роботу обслуговуючий персонал закладу.

        За літо в ДЗОВ «Юність»  відпочило 843 дитини, (в тому числі 733 - діти пільгових категорій). В першу зміну - 266 дітей, в другу зміну - 290 дітей та в третю - 287 дітей.         

        Через соціальну Інтернет мережу Instagram  батьки мали змогу ознайомлюватись з тим, як відпочивають їхні діти.                                            

        Значна увага була приділена харчуванню дітей.

        Медиками табору проводився щоденний контроль за якістю продуктів харчування та приготовлених страв.

        Цікаво було організовано дозвілля дітей у період їх перебування в таборі.

       Удосконалено виховну роботу з дітьми; кожна зміна мала свій тематичний напрямок. Дві зміни були патріотичні, третя - спортивна.

        З  метою військово-патріотичного виховання з дітьми проводились ігри: «Зірниця», «Джура», «Сокіл»; допомогу їх проведенні надавалась Берегометською гімназією.  

       Проводились екскурсії в Національний парк «Вижницький», до печери Довбуша, на гору Стіжок, на річку  Сірет та інші.

        Спільно з ЧОО ФСТ «Спартак» проводились спортивні майстер - класи   зі стрільби з лука, з бейсболу та спортивного орієнтування; суддями були відомі на Україні спортсмени, тренери. 

       Значна увага приділялась культмасовій роботі. Діти мали змогу подивитися виступи артистів Чернівецької обласної філармонії, обласного лялькового театру,  Берегометського клубу КВК,  ансамблю «Карпатські Легені», циркової студії «Романтика», кінофільми, брали активну участь у різних заходах, отримували призи та подарунки на згадку про оздоровницю.      

Галузеві підприємства Полтавської обласної організації Профспілки   у 2019 році зберегли усі відомчі бази відпочинку та  дитячі оздоровчі заклади.

Усі вони пройшли тендер на придбання путівок з доплатою за рахунок коштів місцевого бюджету. 

         Спільно з профспілковими організаціями та  господарськими  керівниками галузевих підприємств  відпочинок дітей було організовано в дитячих оздоровницях: «Антей», «Зоряний», «Супутник»; на базах відпочинку:  «Альбатрос» с. Шиловка, Кишеньки.

          Додатково на оздоровлення профкоми укладали договори з базами  відпочинку  на морському узбережжі.

          В заміських  таборах відпочинку було організовано 5-ти  разове  харчування.

Як і в попередні роки,  профспілкові комітети особливу увагу приділяли оздоровленню дітей-сиріт, дітей з багатодітних та  малозабезпечених сімей, дітей із зони АТО(ООС).

Значна      робота  була   проведена    щодо     літнього     оздоровлення дітей господарськими  керівниками та профспілковими комітетами підприємств: ОКВПТГ «Полтаватеплоенерго»; КП «Кременчукводоканал; КП «Полтававодоканал»; КП «Полтаваелектроавтотранс»; КП «Теплоенерго»          м. Кременчук; ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго»; КП КАТП-1628                      м. Кременчук; КВП «Теплоенерго», «Комсомольське виробниче управління  водопровідно - каналізаційного  господарства»  м. Горішні Плавні.

Для організації оздоровлення в літній період членів Профспілки та їх дітей використано 2,4 млн.. грн. господарських, бюджетних та батьківських коштів. 

У Сумській організації Профспілки літня оздоровча кампанія в області розпочалася своєчасно і пройшла організовано.

Цього року дитячий оздоровчий табір «Зоряний» КП «Шляхрембуд» Сумської міської ради прийняв на оздоровлення 744 дитини. Із них 567 дітей пільгових категорій, оздоровлення яких проводилось за рахунок міського бюджету. Відпочинок відбувся у три зміни тривалістю 21 день.

Кожна зміна в таборі мала свій тематичний напрямок. Так, перша зміна сезону «Літо 2019» пройшла під девізом «Зоряні сторожі галактики MARVEL», друга - «Стежками українських епох», а третя - «У темпі оркестру зоряних бітмейкерів». Окрім тематичності змін в таборі проводилася гурткова робота, працювало три гуртки «Ораторське мистецтво», «Гурток з малювання нетрадиційними техніками», «Веселкова майстерня», які вихованці табору відвідували з великим задоволенням. 

Діти були забезпечені повноцінним п’ятиразовим харчуванням.

         За участю Донецького обкому Профспілки протягом літнього періоду було   оздоровлено 1585 дітей ( в 2018р. - 1200 дітей ), з них:

          -  в пансіонатах відпочинку  - 1168 дітей,  з тривалістю відпочинку 7-12 днів;

          -  в дитячих оздоровчих таборах  -  417 дітей, з них 358  у власному регіоні  та  59  -  за його межами.

         Тривалість відпочинку в ДОЗ -  14, 18 та 21 день. Середня вартість путівок склала 7300 грн., 6800 грн.  і 10900 грн. відповідно.

Значну роботу з організації оздоровлення та відпочинку дітей проведено профорганізацією об’єднання  ОКП «Донецьктеплокомуненерго». Завдяки плідній співпраці профспілкового комітету з роботодавцем, який своєчасно і в повній мірі перераховує кошти на культурно-масову, фізкультурну і оздоровчу роботу,  оздоровлено  577 дітей. Відпочинок було організовано на власній базі відпочинку «Юність» в с. Щурове та пансіонатах «Ялос» і «Патріот» на Азовському узбережжі. В ДОТ «Шоколад» і «Брусіно» оздоровлено 180 дітей.

 Профспілковими організаціями м. Маріуполь  оздоровлено 895 дітей, з них  665 у власному регіоні,  230 - за його межами.

Значну допомогу в організації оздоровлення та відпочинку надавали більшість керівників підприємств області.

         Активно займалися питаннями дитячого оздоровлення також  профспілкові комітети КП «Маріупольське ТТУ», ТОВ «Бахмут-Енергія», КП «Покровськтепломережа», КП «Покровськводоканал», Профцентр                    м. Слов`янськ, КВП «Краматорський водоканал», КП «Бахмутелектротранс».

         Були організовані також виїзди батьків з дітьми на природу до свят: Трійця, Івана Купала, в Форест Парк, на море, в зоопарк.   

         Для організації оздоровлення дітей  в літній  період  використано майже 6,0 млн.грн.

Київською міською профспілкою працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг спільно з членськими організаціями влітку 2019 року оздоровлено 1881 дитину.

Оздоровлення та відпочинок дітей здійснювалось на базах закладів ДОТ «Джерело» КП «Київжитлоспецексплуатація», санаторії - профілакторії  «Хвиля» ПРаТ «АК «Київводоканал», а також на сімейних базах відпочинку, які належать підприємствам галузі: ПАТ «Київгаз», КП «Київзеленбуд», КК «Київавтодор», Учбово-виробниче підприємство-З УТОС.

Тривалість оздоровчих змін становила 14 днів (відпочило 1395 дітей), 18 днів (відпочило 439 дітей), 21 день (відпочило 47 дітей ).

Пільгові категорії дітей отримали путівки в дитячі оздоровниці:

 «Лідер» - м. Пуща-Водиця, «Гіатрія» - Одеська область, «Водограй» - Закарпаття, «Дніпро» - смт. Козин Київська область. Всього відпочило 85 дітей пільгових категорій.

В Миколаївській обласній організації Профспілки оздоровчий сезон 2019 року на підприємствах галузі пройшов згідно з оздоровчими програмами, передбаченими колективними договорами.

Своєчасно розпочали роботу пансіонати відпочинку облорганізації Профспілки «Берізка», бази відпочинку  ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», КП «Миколаївелектротранс», КСМЕП, УВП міст Миколаєва та Вознесенська.

Особливу увагу профспілкові органи приділяли оздоровленню дітей, багатодітних та малозабезпечених сімей, а також сімей працівників, які брали участь в АТО (ООС),  ветеранів праці.

На дитяче оздоровлення в поточному році було спрямовано 474,3 тис.грн.

Діти членів Профспілки в основному оздоровлюватися разом з батьками на галузевих базах та пансіонатах, орієнтованих на сімейний відпочинок.  Влітку 2019 року в них відпочило 925 дітей, з них 744 дитини у пансіонаті «Березка». Найбільш активно в напрямку оздоровлення дітей працювали профкомітети: ВО КЖЕП «Центр», ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», КП «Миколаївводоканал», КП «Миколаївліфт», КП ГДМБ, КП «ЖЕО                      м. Южноукраїнськ», КП ММБТІ, ВПУТД, КП «Миколаївкомунтранс».

         У серпні 2019 року обласна організація Профспілки спільно з облорганізацією ФСТ «Україна» для відпочиваючих в пансіонаті відпочинку  «Берізка»   провела спортивно-масові змагання «Веселі старти», які були присвячені Дню незалежності України, початку навчального року та Дню фізичної культури та спорту України. В змаганнях прийняли участь 15 сімей працівників галузі з 9 підприємств житлово-комунального господарства.

Всім учасникам «Веселих стартів» були вручені  подарунки та призи, а переможцям – грамоти та грошові винагороди.

         В Запорізькій обласній організації Профспілки  для оздоровлення дітей в літній період 2019 року виборні органи облорганізації уклали договори з 14 дитячими оздоровчими закладами, в яких оздоровлено 90 дітей.

        Тривалість оздоровчих змін в дитячих оздоровчих закладах становила 12 та 18 днів.

         Первинні профспілкові організації вишукали можливість для оздоровлення та відпочинку дітей разом з батьками на базах відпочинку, турбазах; організовували маршрути вихідного дня на Азовське узбережжя. Таким чином було оздоровлено 557 дітей.

         На дитяче оздоровлення та відпочинок 647 дітей (із них 35 дітей пільгових категорій), спрямовано 2,2 млн.грн.

         Найбільш активно літнє оздоровлення дітей проводили профкоми : КП

 «Водоканал» м.Запоріжжя; ЗКП МЕТ «Запоріжелектротранс»; КП «ЕЛУАШ» м.Запоріжжя; КП «Облводоканал» ЗОР; Філія концерну «Міські теплові мережі» Дніпровського району; ПАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» .

          У Рівненській обласній організації Профспілки оздоровлення проводилось як у місцевих таборах, так і  за межами області.    

          Організованими формами відпочинку та оздоровлення було охоплено 253 дітей в 5 місцевих закладах оздоровлення та відпочинку, 2 дитячих санаторно-оздоровчих комплексах свого регіону, в 3 таборах відпочинку і  5 пансіонатах та базах відпочинку (Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської та Одеської областей ), а також  в дво мовних таборах  з денним перебуванням дітей та  наметових містечках (Рівненської та Івано-Франківської областей).

         Загалом на організацію оздоровлення та відпочинку дітей у 2019 році було залучено 1,35 млн.грн.

         У Вінницькій обласній організації Профспілки профспілкові комітети разом з господарськими керівниками провели відповідну роботу з оздоровлення дітей. В оздоровчому сезоні 2019 року 142 дитини  мали змогу відпочити  в оздоровчих таборах,  базах відпочинку. Особливу увагу профкоми приділяли  дітям з малозабезпечених, багатодітних сімей, які склали значну частину.      

Черкаською обласною організацією Профспілки за відсутності відомчих закладів відпочинку  шляхом використання баз відпочинку Черкаської області та інших областей в цьому році вдалося оздоровити 232 дитини на узбережжі Чорного моря з тривалістю відпочинку 7-12 днів та здійснювалось за рахунок коштів: роботодавців, спонсорських, батьківських.

На оздоровлення працівників галузі та членів їх сімей залучено 1,6 млн.грн.

         За інформацією Кіровоградського обкому Профспілки в зв’язку з тим, що нині відсутнє фінансування путівок до літніх оздоровчих таборів Фондом соціального страхування та зростанням вартості путівок до дитячих таборів працівники підприємств відмовились від придбання дороговартістних путівок. Оздоровлення дітей відбувалось в основному  разом з батьками. ОКВП «Дніпро-Кіровоград» має на своєму балансі 2 бази відпочинку в с. Лазурне та Коблево. На цих базах було оздоровлено 74 дитини.

         У Львівській обласній організації Профспілки профкоми галузевих підприємств, виконуючи зобов’язання Територіальної угоди та колективних договорів доклали значних зусиль для забезпечення нормального відпочинку та оздоровленню дітей працівників підприємств влітку 2019 року. Особливу увагу було приділено оздоровленню дітей сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей учасників АТО(ООС).

         Загалом протягом оздоровчого періоду 2019 року було оздоровлено 351 дитину. Зокрема, ЛМКП «Львівводоканал» оздоровлено - 136 дітей, ЛМКП «Львівтеплоенерго» - 113 дітей, ЛКП «Львівелектротранс» - 102 дитини. Для цього було задіяно 16 оздоровчих закладів як свого регіону так і за її межами. Залучено 1,8 млн.грн., з них батьківські - 426,9 тис.грн.

         Предметно займалися питаннями дитячого оздоровлення також Івано-Франківський, Київський, Тернопільський, Хмельницький та інші обласні комітети Профспілки.          

          Разом з господарськими керівниками вони організували відпочинок та лікування дітей і підлітків як в оздоровчих закладах свого регіону так і в орендованих оздоровницях інших областей.

          Пропозиції щодо підсумків оздоровлення дітей у 2019 році викладено у  постанові Президії ЦК Профспілки.

          Просимо розглянути.

                                                             Загальний відділ ЦК Профспілки                                         

 

 

 

 

                                                                                                                       Додаток 2

                                                                      до постанови Президії ЦК Профспілки   

                                                                              від 10.10.2019 № П - 16 - 2

 

С П И С О К

нагороджених Почесною грамотою ЦК Профспілки України за активну

участь і досягнення високих показників у Всеукраїнському огляді роботи

профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення і

відпочинку дітей влітку 2019 року

Гарам Тетяна Василівна - голова первинної організації Профспілки КП «Транспорт» м. Кам'янське, Дніпропетровська область;

Крисань Ганна Василівна - голова первинної організації Профспілки, лаборант ТОВ «Аульська хлоропереливна станція» Дніпропетровська область;

Грищенко Людмила Михайлівна - голова первинної організації Профспілки, інженер КП КМР «КАТП 042802» Дніпропетровська область;

Підріз Ірина Павлівна - голова первинної організації Профспілки, інженер КП «Управляюча компанія обслуговування житлового фонду» Дніпропетровська область;

Заплюсвічка Валентина Петрівна - голова первинної організації Профспілки, головний бухгалтер КП КМР «Міський спецкомбінат» Дніпропетровська область;

Лук’яненко Інна Вікторівна - голова первинної організації Профспілки, інженер з охорони праці КП «Міськзеленбуд» Дніпровської міської ради, Дніпропетровська область;

Хапров Антон Сергійович - голова первинної організації Профспілки КП «Дніпроводоканал», Дніпропетровська область;

Рогачов Віктор Сергійович - генеральний директор ОКП «Донецьктеплокомуненерго» м. Костянтинівка, Донецька область;

Щетініна Любов Іванівна - голова первинної організації Профспілки КП «Маріупольтепломережа» Донецька область;

Чепурнова Оксана Юріївна - голова первинної організації Профспілки КВП «Краматорський водоканал» Донецька область;

Бут Лідія Іванівна - голова первинної організації Профспілки комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради;

Кучер Петро Семенович - директор комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради;

Бутенко Леся Михайлівна - голова первинної організації Профспілки КП «Челуаш» Черкаської міської ради;

Мельник Олексій Олексійович - директор КП «Челуаш» Черкаської міської ради;

Хоменко Людмила Євдокимівна - голова Смілянської міської профспілкової організації Черкаська область;

Дерновий Юрій Васильович - голова первинної організації Профспілки комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради;

Овчаренко Сергій Володимирович - директор комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради;

Трудовий колектив КП «Новомосковськ водоканал» (начальник Даков В.А., голова профкому Смоглій Н.М.), м. Новомосковськ, Запорізька область;

Профспілковий комітет комунального підприємства «Основаніє» (голова профкому Півень Антоніна Анатоліївна), Запорізька область;

Профспілковий комітет комунального підприємства «Запоріжміськсвітло» (голова профкому Родіна Юлія Вікторівна) ;

Профспілковий комітет філії концерну «Міські теплові мережі» Олександрівського району (голова профкому Круглова Алла Олександрівна);

Профспілковий комітет філії концерну «Міські теплові мережі» Вознесенівського району (голова профкому Руднєва Світлана Сергіївна);

Профспілковий комітет Товариства з додатковою відповідальністю «Пологівський хімічний завод «Коагулянт» (голова профкому Зверєв Олександр Олександрович), Запорізька область;

Профспілковий комітет Запорізького виробничого підприємства «Неон» УТОГ (голова профкому Кучеренко Галина Василівна).