Автомобіль  від черкаських комунальників передали на фронт

Колектив КП "Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів" Черкаської міської ради передав на фронт придбаний за зібрані працівниками та профспілкою кошти автомобіль.

До збору долучилися абсолютно всі. Від керівництва підприємства, ІТРівців до дорожніх робітників, адже тут, у тилу, кожен з нас не лише мріє про перемогу, а й робить все можливе для її наближення, зазначають на КП «Челуаш».

Активну участь у зборі коштів прийняв і обком Профспілки та особисто голова.

На зібрані кошти комунальники придбали автівку, ключі від якої сьогодні передали сержанту 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» Михайлу Запавловському.

Михайло Запавловський понад рік перебуває на фронті. Виконував бойові завдання на харківському напрямку. Пройшов гарячі точки в Боровій, Часовому Яру, нині - Сумщина.

До мобілізації працював водієм транспортних засобів на підприємстві. Саме тому ЧЕЛУАШівці придбане авто вирішили передати Михайлу для потреб загону , в якому він несе службу.

«З моменту повномасштабного вторгнення на підприємстві було мобілізовано 13 чоловіків. Ми з кожним тримаємо звʼязок, обʼєднуючись допомагаємо. Іншу частину зібраних коштів ми витратимо на закупівлю амуніції та іншого необхідного для наших колег. Регулярно формуємо посилки та передаємо їх своїм воїнам», - розповів директор підприємства Григорій Заїчко.

Михайло Запавловський своєю чергою подякував колегам і обіцяв повернутися до роботи на підприємстві, як тільки-но настане перемога.

«Я повертаюся на фронт. Тому вже днями автомобіль виконуватиме бойові завдання. Дякую колегам за таку необхідну допомогу, за підтримку», - сказав Михайло.

Після отримання авто М. Запавловський отримав в обкомі Профспілки маскувальну сітку, яка вироблена працівниками обкому та активістами, та яка, за його словами, буде в нагоді для маскування позиції підрозділу та зброї.

За повідомленням голови профкому КП ЧЕЛУАШ Лесі Бутенко