iCAYCFY4L_           Дорогі спілчани!

Вітаю Вас зі святом - Днем Незалежності України!

          В цьому році наша країна святкує важливу дату - 25-ю річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі.

          Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї. Та історичні умови складалися так, що на українській землі панували народи-сусіди. Проте попри все українці боролися за свою свободу.

          На превеликий жаль, в останні роки нашій країні випала тяжка доля – йде війна, яка не схожа на жодну іншу війну, які раніше нам довелося пережити. Ми вимушені захищати суверенітет та територіальну цілісність нашої країні, втрачаючи людські та матеріальні ресурси. Одночасно з військовими діями на сході нація має боротися із внутрішніми проблемами, зокрема з корупцією, бідністю, беззаконням, свавіллям можновладців.

          Дорогі спілчани! Наразі Україні, як ніколи, потрібні реальні демократичні зміни, підйом економіки, європейські соціальні стандарти. І всього цього ми можемо досягти лише консолідуючи зусилля людей праці та справжніх патріотів нашої держави.

          Ми не повинні залишати розбрат своїм онукам. Ми маємо зберегти найдорожче: дітей і родину, працю і добробут, мир і спокій в країні.

          В цей урочистий день всенародного свята бажаю вам здоров’я, щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого прийдешнього.

          Нехай невичерпаним буде джерело віри, надії й любові до України!

З повагою

Голова ЦК Профспілки                             Олексій Романюк