17.01.2012р.  у ФПУ відбулося перше засідання Колегії по роботі з реалізації положень Цільової програми "За якісне та доступне громадське обслуговування" під головуванням заступника Голови ФПУ Кондрюка С.М. У засіданні взяли участь члени Колегії – представники  всеукраїнських профспілок громадського сектору, а також спеціалісти ФПУ. Профспілку  працівників ЖКГ, МП, ПОН України представляв голова ЦК Профспілки Романюк О.І.

На засіданні обговорювався проект Плану-графіку роботи щодо виконання основних заходів з реалізації Цільової програми на 2012 рік, який напрацьовано за пропозиціями всеукраїнських профспілок громадського сектору та структурних підрозділів ФПУ. Було висловлено думку пронеобхідність конкретизації окремих заходів, визначення основних пріоритетів роботи над Програмою,  а також про нагальність співпраці з науковими інституціями, іншими громадськими організаціями тощо.

Під час цього обговорення Головою ЦК Профспілки Романюком О.І. було запропоновано зініціювати перед Кабміном проведення національного конкурсу з надання якісних послуг, визначитися з «дорожньою картою» реалізації Програми. Ним також запропоновано створення спеціального структурного підрозділу ФПУ, який координуватиме роботу з реалізації зазначеної Програми. 

У своєму виступі Кондрюк С.М. наголосив на необхідності більшої інформованості членів профспілок з питань громадського обслуговування  через профспілкові видання, сайт ФПУ, а також винесення на розгляд Президії ФПУ питань про розвиток та реформування галузей сфери обслуговування (попередньо: ЖКГ - березень,  охорона здоров'я  - травень).

DSCN6748


За підсумками засідання досягнуто домовленостей щодо проведення наступних засідань Колегії за попередньо визначеною тематикою та з розглядом пропозицій щодо можливих конкретних дій.