Засідання Президії ЦК Профспілки

DSC05667 DSC05658

     7 грудня 2017 року у м. Києві відбулося чергове засідання Президії ЦК Профспілки. На заході обговорено низку важливих питань, основними з яких були питання про: підготовку пропозицій щодо внесення змін до Статуту Профспілки та до Галузевої угоди на 2017-2018 роки (ЖКГ). Обговорено результати  проведеного моніторингу виконання Галузевої угоди на підприємствах галузі у поточному році.

    Крім того розглянуті питання про роботу декількох обкомів Профспілки, спрямовану на дотримання статутних вимог (Чернівецький обком), здійснення громадського контролю за додержанням законодавства про працю та захист соціально-економічних прав членів Профспілки (Кіровоградський та Чернігівський обкоми), а також про інформаційну роботу Львівського обкому. Затверджено бюджет ЦК Профспілки на 2018 рік.

    З усіх питань порядку денного прийнято постанови.

     Президією прийнято Заяву до членів Президії ФПУ з приводу виселення з орендованого приміщення працівників апарату Київського обласного комітету Профспілки.

    Під час засідання головою ЦК Профспілки О.Романюком було представлено ново вибраного голову Херсонської обласної організації Профспілки Плєвакіну Ніну Ніконовну та вручено нагороду – нагрудний знак «Лауреат Премії галузевої Профспілки» голові Волинської обласної організації Профспілки Євтєєвій Світлані Олександрівні за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у вирішенні питань захисту інтересів трудящих, соціального розвитку трудових колективів та у зв’язку з ювілейним днем народження.

                           DSC05654   DSC05649

     Почесними грамотами та Подяками ЦК Профспілки було нагороджено ряд керівників обласних організацій Профспілки.

.