15 грудня п.р. заступник Голови ФПУ Кондрюк С.М. провів робочу нараду з представниками галузевих профспілок, які причетні до вирішення завдань з реалізації Цільової програми ФПУ «За якісне та доступне громадське обслуговування». Від ЦК Профспілки на нараді були присутні голова ЦК Профспілки Романюк О.І. та головний спеціаліст Ростова Л.С.

На нараді обговорено проект основних заходів з реалізації зазначеної Програми, напрацьований фахівцями ФПУ на основі пропозицій галузевих профспілок.

Під час заходу з означеної проблеми виступили керівник міжнародного департаменту ФПУ Шилов В.І., голова ЦК Профспілки Романюк О.І., голова Ради профспілки працівників соціальної сфери Тьоткін В.І.

Голова ЦК Профспілки Романюк О.І. акцентував увагу учасників наради на необхідності докладання максимум зусиль для виконання Програми, на визначенні перспективних та нагальних сьогоденних завдань на шляху її реалізації. Ним, як перший крок, було запропоновано розглянути питання про хід організації роботи із забезпечення виконання Програми на засіданні Президії ФПУ, звернутися до всіх гілок влади із закликом підтримати ініціативу ФПУ щодо забезпечення якісного та доступного громадського обслуговування, що має міжнародний характер.

 Завершуючи нараду заступник Голови ФПУ Кондрюк С.М. запропонував винести на засідання Президії ФПУ у лютому наступного року як публічно-політичне питання про зазначену Цільову програму, доопрацювати запропоновані для розгляду основні заходи з реалізації Програми та утворити спеціальну Комісію (чи Раду) для координації роботи з реалізації Цільової програми ФПУ.